Meld je aan voor de Dinnerclub op zaterdag 10 maart

Beste Zeevogels liefhebber,

Al enige jaren wordt er 1x per jaar een Dinnerclub georganiseerd, waarbij de volledige opbrengst ten goede komt aan de vereniging. Na 8 jaar hebben Diana en John de organisatie, van dit steeds verder groeiende evenement, aan ons overgedragen.

Ondanks dat de Dinnerclub al voor de 9e keer plaats vindt, weet misschien niet iedereen wat het is en lichten we dit graag even toe.

Wat houdt de Dinnerclub nu in?
De Dinnerclub staat garant voor een gezellige avond, waarbij je voor een bedrag van €25,- p.p. een voor-, hoofd- en nagerecht kunt eten op verschillende adressen in Egmond aan den Hoef. Elk gerecht zit je met een ander gezelschap bij een kok die zijn/ haar kookkunsten en huis hiervoor beschikbaar stelt.
Vanaf Dorpshuis Hanswijk zal iedereen gezamenlijk rond 18.00 uur naar het eerste adres vertrekken voor het voorgerecht, je wandelt voor elk gerecht naar het volgende adres dat je daar krijgt uitgereikt. Na het het nagerecht is er nog een gezamenlijke afsluiting bij Dorpshuis Hanswijk.
Dit jaar zal de Dinnerclub plaats vinden op 10 maart 2018. Dus schrijf de datum alvast in je agenda en geef je op.

Hoe kan je hieraan meedoen?
Geef je (bij voorkeur) als duo op om hieraan mee te doen via mailadres dinnerclub.zeevogels@nullgmail.com
Geef hierbij aan of je graag meeloopt of dat je zelf wil koken voor de gasten, want zoals je zult begrijpen kan dit evenement alleen slagen als er voldoende koks worden aangemeld. Je hoeft echt geen chefkok te zijn om hieraan mee te kunnen doen. Je kunt zelf volledig het menu bepalen.
Je bent pas officieel aangemeld als je een bevestiging hebt ontvangen van de organisatie via de mail.

Wij hopen er dit jaar weer een leuke avond van te maken en hiermee een leuk bedrag te verzamelen voor Zeevogels, dus twijfel niet en geef je op voor een gezellige culinaire avond.

Hartelijke groet

Arjen en Antoinette Mostert

Downloaden (PDF, 38KB)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *