Meld je aan voor de Dinnerclub op zaterdag 9 maart

In 2019 vindt de 10e editie van de Dinnerclub van Zeevogels plaats. Daar wil je toch zeker ook bij zijn?!

Meedoen aan de Dinnerclub betekent een gezellige avond, waarbij een groot aantal enthousiaste dinnerclub-koks hun kookkunsten en huis beschikbaar stellen om voor gasten (en uiteraard zichzelf) te koken.
Voor een bedrag van €25,- p.p. geniet je van een voor-, hoofd- en nagerecht op verschillende adressen in Egmond aan den Hoef. Elk gerecht zit je met een ander gezelschap aan tafel.
Vanaf Dorpshuis Hanswijk zal iedereen gezamenlijk om 18.00 uur naar het eerste adres vertrekken voor het voorgerecht. Je wandelt met je duo-maatje voor elk gerecht naar het volgende adres. Na het laatste gerecht is er nog een gezamenlijke afsluiting in het Dorpshuis.
Dit jaar zal de Dinnerclub plaats vinden op zaterdag 9 maart 2019. Dus schrijf de datum alvast in je agenda en geef je op!

Wil je voor de dinnerclub koken?
Stuur een mail naar: dinnerclub.zeevogels@gmail.com met de volgende gegevens:
Naam (en van kookmaatje)
Kookadres
Telefoonnummers

Kies je ervoor om met je duo maatje te dineren?
Stuur een mail naar: dinnerclub.zeevogels@gmail.com met de volgende gegevens:
Naam
Naam duo maatje
Telefoonnummers
Bijzonderheden: (bijv. slecht ter been, speciaal dieet)
Evt. beschikbaarheid als reservekok, Mochten er zich tekort koks aangemeld hebben zullen we je benaderen.

Zoals je zult begrijpen kan dit evenement alleen slagen als er zich voldoende koks aanmelden. Je hoeft echt geen chefkok te zijn om hieraan mee te kunnen doen. Je kunt zelf volledig het menu bepalen.
Voor alle eters geldt dat je pas officieel bent aangemeld als je een bevestigingsmail hebt ontvangen van de organisatie.

Wij gaan ervan uit er met elkaar weer een fantastische avond van te maken en hiermee een leuk bedrag in te zamelen voor Zeevogels.

Arjen en Antoinette Mostert

Downloaden (PDF, 177KB)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *