Finaledag Hoeftoernooi live te volgen via Bergen Breedband

Beste Zeevogels leden en iedereen die onze club steunt,

Het Hoeftoernooi heeft zich in de loop van de jaren steeds verder ontwikkeld tot het evenement dat we zo goed kennen. Ook dit jaar willen we een nieuw aspect toevoegen aan de gouden formule die Hoeftoernooi heet. In samenwerking met Bergen Breedband zal een deel van de Finaledag live worden uitgezonden via het internet. Voor de mooiste ervaring is er natuurlijk geen betere plek dan het Dorpshuis Hanswijk zelf, maar voor iedereen die niet in staat is om aanwezig te zijn is dit een uitgelezen gelegenheid om toch de afsluiting van het Hoeftoernooi mee te kunnen maken.
Zondag 1 februari van 14.00 uur tot 16.30 uur zijn de beslissende wedstrijden van het Hoeftoernooi 2015 gevolgd door de prijsuitreiking te zien zijn op de Facebookpagina  van Bergen Breedband:
Bergen Breedband is een coöperatie zonder winstoogmerk dat een glasvezelnetwerk wil aanleggen naar alle huizen in onze gemeente.
Glasvezel betekent vooral razend snel internet en een netwerk dat tot in de verre toekomst aan alle technische eisen kan voldoen.
Nu zullen ze gaan streamen over het bestaande internet in het Dorpshuis Hanswijk. De kwaliteit van de beelden zal afhangen van de snelheid van deze internet verbinding.
Als er straks glasvezel in onze gemeente ligt is het maken van zo een stream geen enkel probleem meer, natuurlijk met de allerhoogste beeldkwaliteit.
En dit kan dan vanaf alle locaties met een glasvezelaansluiting.
Met deze stream wil Bergen Breedband nu al laten zien wat er straks mogelijk kan zijn met ons eigen lokale glasvezelnetwerk.
Om dit netwerk te kunnen aanleggen is het nodig  45% van de huishoudens meedoet en nu een abonnement afsluit.
Dit is zonder risico. Je gaat pas betalen als het netwerk er ligt en je huis is aangesloten. Er zijn geen aanlegkosten en je betaalt alleen je abonnements- kosten.
Deze zijn ongeveer gelijk of vaak zelf minder dan dat je nu gewent bent te betalen.

Tot zondag in het Dorpshuis Hanswijk of op de stream van Bergen Breedband,

   De toernooicommissie Hoeftoernooi.

Bergen Breedband stelt zich voor:

De coöperatie Bergen Breedband is een initiatief dat een glasvezelnetwerk wil aanleggen in de hele gemeente Bergen. Wij worden steeds meer afhankelijk van het internet en daarom is een goede internetverbinding cruciaal. Het beschikken over snel internet is in onze gemeente niet vanzelfsprekend. In de buitengebieden heeft men vaak geen beschikking over breedband, maar ook in grote delen van de kernen  voldoen de internetsnelheden niet meer aan de huidige eisen. Ook waar het internet nu redelijk is, lopen we in de nabije toekomst vast. Het dataverkeer groeit jaarlijks met ca. 40% per jaar. Deze groei kunnen de bestaande kopernetwerken technisch niet meer aan. Bij een glasvezelnetwerk zijn de mogelijkheden haast eindeloos.  Indien wij kiezen voor glasvezel, zijn wij voorbereid op alle toekomstige ontwikkelingen, waarvoor snel internet essentieel is, zoals online leren, thuis werken, zorg op afstand en veel meer.

 

U kunt alle informatie vinden op www.bergenbreedband.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *