Finaledag weer groot succes!

Egmond aan den Hoef, 04 februari 2018 – Zondag 04 februari 2018 was het dan eindelijk zo ver. De finale dag van het 40e Hoeftoernooi. Alles was er klaar voor. De cameramannen zaten op hun plek. Het doek en de spotlight waren gereed. De fantastische prijzen voor de loterij waren uitgestald. Dit beloofde een sportief en spannend dagje te worden.

We hebben fantastische en zeer spannende wedstrijden gezien. Enkele wedstrijden moesten worden bepaald door de “golden goal” of zelfs strafschoppen.

De finale van de A-Poule, zoals altijd de afsluiter van dit toernooi bleek een échte Finalewedstrijd te zijn. De 1e helft werd gewonnen door Zwart Stucadoors, maar de Oosterbaantjes gaven niet zomaar op. De 2e helft waren zij de winnaars in de reguliere speeltijd. Gelijk spel en dus verlenging. Het ging er hard aan toe, maar de wedstrijd was nog steeds niet beslist. De Golden Goal viel niet. En dus moest de winnaar bepaald worden door strafschoppen. Wederom gelijke stand na de 1e 5 penalty’s voor beide ploegen. Uiteindelijk in de 2e penalty serie werd de wedstrijd beslist. Zwart Stucadoors is de winnaar van Hoeftoernooi 2018 in de A-poule.

Meneer Breed, één van de oprichters van het Hoeftoernooi 40 jaar geleden reikte met trots alle prijzen uit.

Voor alle wedstrijduitslagen én eindstanden verwijs ik jullie graag naar de bijlage.

Verder willen wij graag alle sponsoren, vrijwilligers, medewerkers van het dorpshuis, Edwin Glas en niet te vergeten meneer Breed bedanken voor hun bijdrage. Ook alle voetballers, ouders, broers en zusjes, opa’s en oma’s en andere vrienden en familieleden, bedankt voor jullie aanwezigheid. Zonder jullie allemaal was dit Hoeftoernooi nooit zo’n succes geweest.

Wij hebben van jullie allemaal genoten en kijken terug op een fantastische 40e editie van het Hoeftoernooi.

Met sportieve groet namens de organisatie van het Hoeftoernooi

Downloaden (PPTX, 44KB)

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *