Hertjes twee keer strijdend ten onder

Egmond aan den Hoef – zondag 28 augustus 2018 – De Hertjes moesten vandaag weer twee keer voetballen. De eerste keer gelijk na het optreden van de kabouters, die er weer een waar spektakel van maakten en wie weet komen hier weer fantastische talenten uit. Zie de foto hieronder: 

En ook de (groot)ouders waren er natuurlijk weer bij:

Maar nu weer terug naar de Hertjes:

De Hertjes moesten de eerste wedstrijd tegen de Medics, inmiddels een geduchte tegenstander, ook geducht omdat coach Walta zijn twee beste spelers weer geen minuut wisselde buiten de eerste twee verplichte minuten. Deze keer waren de Hertjes ook niet opgewassen tegen de Medics, die met 1-0 voorkwamen. Mats Zomerdijk wist na een mooie aanval en voorzet van Nick Klijbroek de 1-1 tegen de mat te schieten. Daarna waren het twee keer de Medics die scoorden. Nick Klijbroek deed daarna weer wat terug, zodat de stand 3-2 was. Vervolgens scoorde Luuk Zomerdijk zijn vierde. Uiteindelijk werd het 5-2 voor de Medics.

De tweede wedstrijd was tegen de Bollies. Die ging in het begin gelijk op, Daarna werden de Bollies iets sterker en kwamen met 1-0 voor door invaller Sven Walta van de Medics. De Hertjes probeerden daarna de gelijkmaker op het scorebord te krijgen, maar dat lukte niet, sterker nog de Bollies waren door de vele aanvallen doelgerichter, maar omdat Pieter Henke een ijzersterke wedstrijd speelde, bleef het bij 1-0. 

Een nadeel vandaag was, dat de Hertjes niet echt topfit waren, want de griep had afgelopen week in de selectie toegeslagen. Volgende week moeten de Hertjes in de halve finale weer tegen de Medics en wordt er weer begonnen met 0-0. We zullen het zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *