Hoeftoernooi weer zeer goed geslaagd

Egmond aan den Hoef – 1 februari 2015 – Het 37ste Hoeftoernooi was weer een enorme happening met natuurlijk de finaledag als slotakkoord. Bij de minipupillen was de strijd heel spannend. De eerste wedstrijd werd door de Tuinfluiters gewonnen met 2-0 en de tweede was ook een prooi voor dit team van sponsor Hoveniersbedrijf Peter Schouten: 1-0. De sponsor van tegenstander Rotteveel United (ook een hoveniersbedrijf) in de persoon van Barry Rotteveel had deze wedstrijd nog een speciaal tintje gegeven vanwege de broederhovenierstwist, de Gouden Schoffel werd door Rotteveel beschikbaar gesteld. Barry mocht deze prijs dus uitreiken aan de Tuinfluiters. De derde plaats bij de mini’s was voor de Club van 100. Coach Jerry Bout versloeg met zijn team de Grootjes van Loodgietersbedrijf Arie Groot.

De B-finale bij de pupillen werd door een golden goal van de Drivers (Sprenkeling transport) door dat team gewonnen. De wedstrijd tegen de Bouw Boys (Bouwbedrijf Martijn de Groot) was in een 3-3 stand geëindigd.

Bij de pupillen in de kampioenspoule om de derde plaats zich af tussen White Stones (deed voor de eerste keer mee) en de IJssenraggers. De ploeg met sterspeler Jordin Koel won terecht de derde plaats door allebei de wedstrijden met het kleinst mogelijke verschil te winnen.

De finale was weer spannend als vanouds en werd achteraf, zo bleek al in de eerste wedstrijd beslist. Favoriet de Bouwers van Aannemer Arjan Glorie won die wedstrijd tegen de Snackies (Snackbar het Ruitertje) met 3-2. Rens Eilander was de grote man bij de Bouwers. De tweede wedstrijd werd 1-1. De Snackies stond met 1-0 voor, maar hun beste man Jesse Buurmeester moest met een bloedneus naar de kant. Vervolgens viel de 1-1. In de jacht op de 2-1 raakte Jesse Buurmeester weer geblesseerd, nu viel hij met zijn hoofd tegen de muur en moest er vlak voor tijd weer uit. Wat de rest van het wat verzwakte team ook probeerde, het bleef 1-1.

Hieronder de uitslagen in een PDF bestand:

Uitslagen finaledag 37ste Hoeftoernooi

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *