Inschrijving Hemelvaart Toernooi 2019 GESLOTEN

HEMELVAART-TOERNOOI 2019 BIJ ZEEVOGELS
Egmond aan den Hoef – Traditiegetrouw vindt bij Zeevogels op Hemelvaartsdag het HEMELVAART-TOERNOOI plaats. Inschrijving staat open voor vriendenclubs, zaalvoetbalteams of een reünieteam, dames of heren, het maakt niet uit. Een feest voor iedereen die voor de lol eens tegen een bal wil trappen in een ongedwongen, meestal zonnige sfeer. Dit jaar is het op DONDERDAG 30 MEI. De aanvang is om 11.00 uur en we verzamelen om 10.30 uur. Stel je eigen team samen uit minimaal vier veldspelers en een keeper en maximaal negen (inclusief keeper). De minimumleeftijd is 14 jaar en het geslacht per team is hetzelfde. Het toernooi staat dus open voor zowel dames als heren, maar niet voor gemengde teams. Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- per ploeg. Er wordt gespeeld op een kwart voetbalveld, ruwweg volgens de zaalvoetbalregels. Bij de mannen is er een recreatie- en een prestatie competitie. Het motto is en blijft op deze dag: Gezelligheid.
Er liggen inschrijfformulieren klaar in de kantine en bij Gerard Zonneveld, Wilhelminastraat 4 Egmond aan Zee 06 – 20211052, op deze site of meld je aan per e-mail; hemelvaarttoernooi@zeevogels.nl
LET OP! Je krijgt als je per e-mail inschrijft bijtijds een bevestiging. Als je deze NIET krijgt neem dan even contact op met de organisatie. INSCHRIJVEN VÓÓR ZONDAG 26 MEI 18.00 UUR.

Downloaden (PDF, 220KB)


Downloaden (PDF, 246KB)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *