Introductie Pinnen en Zeevogels Clubcard

Egmond aan den Hoef – Woensdag 22 augustus 2018 – Met ingang van heden hebben wij een nieuw kassa systeem in de kantine! Afrekenen aan de bar kan dan op drie manieren:

• Met cash
• Met je PIN-pas
• Met de ZEEVOGELS Clubcard

De ZEEVOGELS Clubcard is met name bedoeld voor onze jeugdige leden maar kan in feite door iedereen (en zelfs als teampas) worden gebruikt. Belangrijke voordelen: je hoeft geen contant geld meer mee te nemen en je hebt inzicht in de uitgaven (van je kind).

De clubcards zullen voor het eerst worden verspreid op vrijdag 7 september tijdens het ouder-kind toernooi.

Een nieuwe pas is het eerste seizoen nog gratis, maar kost vanaf volgend seizoen € 2,50.

Het opwaarderen van de Clubcard kan:
• Met de ‘KNIP app’ op je smartphone (gratis te downloaden in de App Store)
• Thuis met iDEAL via www.mijnkniponline.nl (min. € 5, max. € 200)
• In de kantine (ieder gewenst bedrag, via Pin of contant)

Zodra er saldo op de clubcard staat kun je er (zonder pincode) mee afrekenen aan de bar. Het saldo op je clubcard kun je via de Knip app of via www.mijnkniponline.nl bekijken. Maar je kunt het saldo ook achter de bar opvragen.

Het is mogelijk om meerdere passen aan één rekening te koppelen (zodat meerdere mensen binnen een gezin / team van dezelfde rekening betalen).
Als je het saldo van je kinderen liever gescheiden houdt kan dit ook (dan beheer je vanuit de app meerdere afzonderlijke rekeningen/passen).
Voor deze twee opties graag even contact opnemen met penningmeester@zeevogels.nl

Bij verlies van de pas moet je deze z.s.m. blokkeren via de Knip app, zodat een eventuele vinder van de pas er geen misbruik van kan maken. Het saldo van de rekening blijft dan gewoon behouden en kan aan een nieuwe pas worden gekoppeld. Echter vragen we voor een nieuwe pas wel eenmalig € 2,50.

Mocht je niet bij het ouder-kind toernooi aanwezig zijn, maar wel een Clubcard willen hebben kun je er eentje aanvragen via penningmeester@zeevogels.nl. Je kunt dit email adres ook gebruiken voor overige vragen of wanneer je pas niet werkt.

Downloaden (PDF, 174KB)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *