SENIOREN Zeevogels draaien kantinedienst op zondag

Egmond aan den Hoef – donderdag 31 januari 2019 – Er waren (helaas) weinig leden getuigen van maar in de Algemene Ledenvergadering van maandag 29 oktober 2018 is het besproken. Omdat de kantine op ZONDAG niet meer kan draaien op vrijwilligers zullen de SENIOREN LEDEN moeten bijspringen. Dit is iets wat elders al heel lang zo is (en op zaterdag bij ons ook) maar bij Zeevogels de laatste (pak weg) 10 jaar op ZONDAG niet het geval was.

Al eerder publiceerden we dit in het clubblad, op de website, op Facebook, in de nieuwsbrief en per mail naar de aanvoerders/leiders van Zeevogels 1, Zeevogels 2, Zeevogels 3, Zeevogels 4, Zeevogels 5, Zeevogels 35+ en Zeevogels VR1.

Tot heden toe is er bij de diverse teams (uitzonderingen daar gelaten) heel weinig bereidheid om hier aan mee te werken. Diverse aanvoerders en leiders geven aan dat spelers niet of nauwelijks reageren op hun oproepen. Met dit schrijven willen wij duidelijk maken dat het geen zaak is van willen maar van MOETEN. De nog actieve kantine vrijwilligers zullen zo veel mogelijk staan maar zij kunnen dus niet meer zonder de inzet van de SENIOREN elftallen.

Steun ons kantinehoofd Jos Groot dan ook want zonder extra krachten kan de kantine niet draaien/open. Totaal zijn er meer dan 120 SENIOREN spelers/speelsters actief. Allemaal één keer staan tot de zomer en we komen al een heel eind.

WIJ REKENEN OP DE MEDEWERKING VAN ALLEN!

Bestuur v.v. Zeevogels

PS 1) Het gaat erom dat je het als team oplost. Voor de invulling kun je ook denken aan een familielid, vriend, vriendin, kennis of … zolang deze maar 18 jaar of ouder zijn.

PS 2) Wil je op dit bericht reageren stuur dan een mail naar bestuur@zeevogels.nl

PS 3); Ben jij géén lid maar wil je wel (zo nu en dan) in de kantine staan laat het dan even weten en stuur een mail naar bestuur@zeevogels.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *