Team indeling jeugd seizoen 2018 – 2019

Egmond – 17 juli 2018 – Hierbij de teamindeling voor het komende seizoen. Er zullen wat verrassingen in zitten maar die houd je altijd. Het zijn volle teams, te kort leden voor twee teams en eigenlijk teveel voor 1 team, maar uiteraard willen we iedereen laten spelen!

We hebben komend seizoen een ST team, wat staat voor een ”Samenwerking Team” het betreft de MO11 samenwerking met Adelbert, wij vinden dit een goede ontwikkeling, we hadden ook graag een samenwerking met Egmondia gehad maar deze kon helaas niet doorgegaan i.v.m. het aantal leden dat alsnog koos om te stoppen. Wellicht volgend seizoen.

Verder staat er bij de JO8-1 onder voorbehoud, in deze leeftijd categorie houden we rekening met nieuwe aanmeldingen tijdens de vakantie en zal er wellicht een JO8-2 of een JO7-1 gevormd kunnen worden.

Komend seizoen zal Mike Twisk toetreden aan de Technische Jeugd Commissie. Mike is al betrokken bij deze team indeling en zet zich tevens in bij de Technische Jeugd Fusie Commissie. Een super ontwikkeling vinden wij. Buiten deze activiteiten is Mike ook Trainer en Coach van de JO15-1 en uiteraard speler van Zeevogels 1. Mike veel succes in je nieuwe rol!

Nu de indeling bekend is gaan wij opzoek naar trainers en begeleiders voor deze teams. Wij hopen net als alle voorgaande jaren op jullie medewerking. Alvast bedankt hiervoor.

Wij wensen jullie een fijne vakantie en hopen jullie allemaal te zien aan het begin van het nieuwe seizoen!

Namens de Technische Jeugd Commissie Zeevogels
Mike Twisk, Dennis de Waard, Vincent Noteboom, Sjacco Belleman

Downloaden (PDF, 198KB)

Downloaden (PDF, 197KB)

Downloaden (PDF, 174KB)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *