Gewijzigde teamindeling Zeevogels Jeugd seizoen 2016 / 2017

Helaas hebben we opnieuw in moeten delen omdat er nog een aantal afmeldingen bij zijn gekomen in zowel de A, C en D leeftijdscategorie hierdoor zijn onze eerdere tijd en energie verloren gegaan maar na overleg zijn we tot een nieuwe indeling gekomen.

We hadden in de C1, 12 spelers in de C2 kwamen we op 11 spelers, de C3 ook op 11 spelers, de D1 12 en de D2 13 spelers. Het probleem zat hem dus in de C en D leeftijdscategorie, met 11 spelers is het onmogelijk om een competitie te starten en in deze leeftijdscategorie is het ook niet zo dat we kunnen rekenen op heel veel nieuwe leden aan het begin van het seizoen.

We hebben geschoven en heroverwogen zijn tot de volgende aantallen gekomen de A1 13x A2 13x B2 heeft er een speler bij gekregen en komt op 14 spelers, C1 15 spelers, C2 14 spelers, C3 vervalt spelers gaan door naar de C2 met 14 spelers, de D1 met 14 spelers en de D2 met 15 spelers.

Nogmaals erg jammer en het geniet niet de voorkeur, maar om een coach het gehele seizoen op te zadelen met het regelen van spelers en het verzetten van wedstrijden vinden wij ook geen juiste basis, nu creƫren we een overschot aan wissels wat ook weer een andere uitdaging met zich mee brengt en komen wij er niet onder uit om sommige spelers boven hun niveau te laten spelen en ook sommige onder hun niveau, wij hopen dan ook dat ze aan kunnen haken en er toch een mooi seizoen van gaan maken.

Met deze indeling zullen er ook weer ouders zijn die het er niet mee eens zijn, wij hopen op jullie begrip en denk er eerst even over na voor dat er gereageerd wordt, wij doen ook ons best en zijn niet bezig om de kinderen te pesten al wordt dit in sommige gevallen wel gesuggereerd, erg jammer maar waar.

Nogmaals kijk er even rustig naar en kijk naar de mogelijkheden en niet naar de onmogelijkheden.

De volgende stap en hier zijn we al redelijk ver mee, is het benaderen van de leiders en trainers zo als wij eerder gemeld hebben in het ”Leider Trainer” overleg, het streven is om deze voor de vakantie te contracteren en een mooi training schema op te kunnen zetten.

Rest mij jullie te melden dat het OUDER KIND TOERNOOI 2016 / 2017 plaats vindt op 26 AUGUSTUS 2016 deze datum kan dus alvast in de agenda, dit toernooi was vorig jaar een succes en wordt daarom het ook dit jaar weer gehouden.

Met vriendelijke groet,
De Technische Jeugd Commissie Zeevogels

Team indeling Zeevogels Jeugd seizoen 2016 / 2017 (Deel 1)

 

De indeling is tot stand gekomen door veelvuldig de trainingen en de wedstrijden te bekijken om een zo duidelijk mogelijk beeld van iedereen te krijgen.
In de gevallen waar wij als technische commissie discussie voerden over een bepaalde speler hebben wij de trainer of coach waar deze speler het gehele seizoen gespeeld en getraind heeft om aanvullend advies gevraagd.

Nieuw dit seizoen is de benaming van de teams, de KNVB deelt in op leeftijdscategorie en die hebben wij er bij gezet zodat jullie alvast een beetje kunnen wennen.

Echter moeten we ook een voorbehoud inbouwen want zoals jullie zien zijn de teams erg krap bedeeld, omdat wij voetbal op niveau aan willen bieden komen we bij deze krappe teamindeling uit. Bij de andere optie komen we op teams van 16 a 17 spelers en dat geniet niet onze voorkeur. Bij afmeldingen na deze indeling kan het zo maar zijn dat we de boel opnieuw onder de loep moeten nemen.

Hier gaan wij niet vanuit maar het behoord wel tot de mogelijkheden! Je kan het maar gezegd hebben…..

Wat verder opvalt is de indeling bij de meiden MB2 (M017-2) hier staan op dit moment 9 meiden ingedeeld, wij hopen op nieuwe aanmeldingen in deze leeftijdscategorie, komen deze er echter niet dan gaan we met de MB1 (M017-1) en de MC1 (M015-1) om tafel om ook dit team (MO17-2) aangevuld te krijgen voor de start van de competitie.

Elk jaar zijn er weer verrassingen met het indelen van de teams, elk jaar zijn er mensen het niet eens met de indeling, wij als Technische Jeugd Commissie hebben het zo goed als mogelijk gedaan en gaan vol vertrouwen het nieuwe seizoen tegemoet.

De volgende stap is het benaderen van de leiders en trainers zo als wij eerder gemeld hebben in het ”Leider Trainer” overleg, het streven is om deze voor de vakantie te contracteren en een mooi training schema op te kunnen zetten.

Rest mij jullie te melden dat het OUDER KIND TOERNOOI 2016 / 2017 plaats vindt op 26 AUGUSTUS 2016 deze datum kan dus alvast in de agenda, dit toernooi was vorig jaar een succes en wordt daarom het ook dit jaar weer gehouden.

Met vriendelijke groet,
De Technische Jeugd Commissie Zeevogels

Downloaden (XLSX, 43KB)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *