Uitslagen/stand dag 3 en programma dag 4 Hoeftoernooi

Egmond aan den Hoef – zaterdag 19 januari 2019 – De 3e speeldag is achter de rug. Wederom een zeer geslaagde dag. Alle spelers stonden weer scherp aan de aftrap. Na deze 3e speeldag is de indeling tussen de A en B poule bekend. De wedstrijden voor de volgende week kunnen nu voor alle teams worden ingevuld. De Jongens O17 en O19 hebben ’s middags ook kunnen aftrappen voor de onderlinge wedstrijden.

Komende speeldag verschijnen onze meiden O15 – O17 – O19 vanaf half 3 ook in het Dorpshuis voor hun onderlinge wedstrijden.

We nodigen iedereen weer uit om komende ZONDAG te komen kijken/aanmoedigen. Het belooft namelijk weer een mooi spektakel te worden.

Noteer de datum van de finaledag zondag 3 februari ook alvast in uw agenda en houdt deze dag vrij. Na afloop van het toernooi en de prijsuitreiking is er muziek in de bar van het dorpshuis. We proosten graag samen met alle ouders, familieleden en iedereen die het hoeftoernooi een warm hart toe draagt op mooi Hoeftoernooi 2019.

Tot zondag!
Jeugdcommissie v.v. Zeevogels

Downloaden (PDF, 129KB)

Downloaden (PDF, 114KB)

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Egmond aan den Hoef – 12 januari 2019 – De 2e speeldag is achter de rug. Zoals al zo vaak gezegd er is nog helemaal niets beslist. Dat bewijst de tussenstand na deze 2e speeldag wel weer. Er zijn weer heel wat verschuivingen geweest. De organisatie kijkt weer terug op een heerlijke dag. We hebben samen met het aanwezig publiek weer heel veel spannende wedstrijden mogen beleven. We hebben mooie acties en doelpunten mogen zien.

Dit jaar is het voor het eerst dat wij de oudere jeugd ook een plek wilden geven op het Hoeftoernooi.
De jongens O15 mochten dit aftrappen. We zijn superblij met alle positieve en enthousiaste reacties die we van hen en de supporters hebben mogen ontvangen.Komend weekend zijn de jongens O17 en O19 aan de beurt om op het Hoeftoernooi te verschijnen. Zij trappen af om 14.30 uur. Houd de agenda dus vrij en kom onze oudere jeugd ook aanmoedigen. Ik kan u zeggen… ook dat is echt de moeite waard.

Na afloop van het Hoeftoernooi is de bar ook altijd open, dus schroom niet om met de organisatie nog even na te praten over de speeldag.

Mocht u nog wat mooie foto’s willen zien van de 2e speeldag, kijk dan even op de Facebook pagina van Zeevogels. Jelle Idema heeft weer heel wat mooie plaatjes gemaakt gedurende de dag.

We zien iedereen graag weer op de volgende speeldag, zaterdag 19 januari.

Jeugdcommissie v.v. Zeevogels

Downloaden (PDF, 103KB)

Downloaden (PDF, 118KB)

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Egmond aan den Hoef – Zondag 6 januari 2019 – Dag 1 van het Hoeftoernooi zit er op. Onderstaand de uitslagen én de stand. Zaterdag 12 januari vanaf 09.00 uur is de tweede speeldag.

Downloaden (PDF, 126KB)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *