Hoeftoernooi 2019 is weer ten einde!

Egmond aan den Hoef – 06 februari 2019 – Het zit er weer op! Hoeftoernooi 2019 is gespeeld. We kunnen weer terugkijken op:

– een paar zeer geslaagde weken,
– super spannende wedstrijden,
– zeer enthousiaste supporters,
– gedreven en fanatieke spelers
– gedreven en fanatieke coaches.

De finaledag was de kers op de taart met een paar heel spannende finalewedstrijden en een gezellige afsluiting in het Dorpshuis.

De jeugdcommissie bedankt alle sponsoren, het Dorpshuis en bovenal de vrijwilligers die het week na week mogelijk maakten dat dit toernooi überhaupt bestaat.

In de bijlage zijn de uitslagen en de standen van de poules nog eens terug te kijken.

Wij hopen dat iedereen er weer van heeft genoten en we zien elkaar vast weer op de velden bij Zeevogels.

Met sportieve groet namens de jeugdcommissie

Downloaden (PDF, 134KB)

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Egmond aan den Hoef, zondag 27 januari 2019 – Het was weer een hele sportieve en zeer geslaagde 4e speeldag. We hebben heel veel spannende wedstrijden mogen beleven.
Er waren zelfs twee wedstrijden in de A-poule die door een verlenging volgens het golden goal principe beslist moesten worden. Het publiek zat er ook helemaal in. Alle spelers werden volop aangemoedigd en toegejuicht.
De B-poule heeft nu een tussenstand van de 2 wedstrijden. De 3e wedstrijd wordt op de finaledag gespeeld. Na die 3e wedstrijd is er bekend wie voor welke plaats gaat strijden. Het klopt dus dat er in het wedstrijdschema nog een aantal wedstrijden niet gevuld zijn. Deze plaatsen worden gevuld na het resultaat van sommige wedstrijden komende zondag.

Dus nodig iedereen uit, ouders, broers/zussen, opa/oma andere familie en vrienden. Het beloofd weer een spannende finale dag te worden. We hopen op een grote opkomst om alle spelers aan te moedigen.

Heeft u onze jongste jeugd ook al in actie gezien…… de kabouters hebben ook tijdens de finale dag een bijzondere afsluiting. Wilt u weten wat ….kom ook hen aanmoedigen.

De Poppenkast is tijdens de finaledag aanwezig om de kleintjes te vermaken. Er is een loterij met weer hele leuke en mooie prijzen. Rond 16:00 mogen de voetjes van de vloer want dan is er muziek in het Dorpshuis om het Hoeftoernooi feestelijk met elkaar af te sluiten. Alle supporters en belangstellenden (ouders, familie, vrienden etc.) zijn hierbij van harte welkom.

Namens de organisatie van het Hoeftoernooi…… wij hebben er zin in.
Tot zondag!

Downloaden (PDF, 135KB)


Downloaden (PDF, 119KB)

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Egmond aan den Hoef – zaterdag 19 januari 2019 – De 3e speeldag is achter de rug. Wederom een zeer geslaagde dag. Alle spelers stonden weer scherp aan de aftrap. Na deze 3e speeldag is de indeling tussen de A en B poule bekend. De wedstrijden voor de volgende week kunnen nu voor alle teams worden ingevuld. De Jongens O17 en O19 hebben ’s middags ook kunnen aftrappen voor de onderlinge wedstrijden.

Komende speeldag verschijnen onze meiden O15 – O17 – O19 vanaf half 3 ook in het Dorpshuis voor hun onderlinge wedstrijden.

We nodigen iedereen weer uit om komende ZONDAG te komen kijken/aanmoedigen. Het belooft namelijk weer een mooi spektakel te worden.

Noteer de datum van de finaledag zondag 3 februari ook alvast in uw agenda en houdt deze dag vrij. Na afloop van het toernooi en de prijsuitreiking is er muziek in de bar van het dorpshuis. We proosten graag samen met alle ouders, familieleden en iedereen die het hoeftoernooi een warm hart toe draagt op mooi Hoeftoernooi 2019.

Tot zondag!
Jeugdcommissie v.v. Zeevogels

Downloaden (PDF, 129KB)


Downloaden (PDF, 114KB)

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Egmond aan den Hoef – 12 januari 2019 – De 2e speeldag is achter de rug. Zoals al zo vaak gezegd er is nog helemaal niets beslist. Dat bewijst de tussenstand na deze 2e speeldag wel weer. Er zijn weer heel wat verschuivingen geweest. De organisatie kijkt weer terug op een heerlijke dag. We hebben samen met het aanwezig publiek weer heel veel spannende wedstrijden mogen beleven. We hebben mooie acties en doelpunten mogen zien.

Dit jaar is het voor het eerst dat wij de oudere jeugd ook een plek wilden geven op het Hoeftoernooi.
De jongens O15 mochten dit aftrappen. We zijn superblij met alle positieve en enthousiaste reacties die we van hen en de supporters hebben mogen ontvangen.Komend weekend zijn de jongens O17 en O19 aan de beurt om op het Hoeftoernooi te verschijnen. Zij trappen af om 14.30 uur. Houd de agenda dus vrij en kom onze oudere jeugd ook aanmoedigen. Ik kan u zeggen… ook dat is echt de moeite waard.

Na afloop van het Hoeftoernooi is de bar ook altijd open, dus schroom niet om met de organisatie nog even na te praten over de speeldag.

Mocht u nog wat mooie foto’s willen zien van de 2e speeldag, kijk dan even op de Facebook pagina van Zeevogels. Jelle Idema heeft weer heel wat mooie plaatjes gemaakt gedurende de dag.

We zien iedereen graag weer op de volgende speeldag, zaterdag 19 januari.

Jeugdcommissie v.v. Zeevogels

Downloaden (PDF, 103KB)

Downloaden (PDF, 118KB)

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Egmond aan den Hoef – Zondag 6 januari 2019 – Dag 1 van het Hoeftoernooi zit er op. Onderstaand de uitslagen én de stand. Zaterdag 12 januari vanaf 09.00 uur is de tweede speeldag.

Downloaden (PDF, 126KB)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *