Verslag Hoeftoernooi zaterdag 24 januari

Egmond aan den Hoef – Zaterdag 24 januari 2015 was alweer de vierde speeldag van het Hoeftoernooi. De vierde speeldag is een heel spannende dag, omdat ieder team zich deze dag nog kan plaatsen voor een finaleplek. Wedstrijden die gelijk eindigden, werden dan ook met een penaltyreeks beslist. Dit zorgde voor zinderende wedstrijden, die van het begin tot het eind enorm spannend waren! Voor sommige spelers was het heel frustrerend als het doel helemaal dicht werd gehouden en er bijna geen mogelijkheid tot scoren was. Zo riep een hoog verontwaardigde speler: ‘Ze kunnen niets anders dan verdedigen’.

De Duinduivels, die iedere keer met een andere coach speelt (zal dit iets te maken hebben met de teleurstellende resultaten van de Duinduivels tot nu toe?) had zich deze dag verrassend geplaatst voor de halve finales. Zal dit dan toch door de nieuwe coach Jon Houtenbos komen? Never change a winning team Duinduivels!

De wedstrijd tussen de IJssenraggers en Steengoed mag toch wel de spannendste wedstrijd bij de pupillen worden genoemd. Deze wedstrijd eindigde in 4 – 4 en daarna moesten er dus penalty’s worden genomen. Ook deze penaltyreeks was ‘dodelijk’ voor zowel publiek, coaches als spelers! De eerste twee spelers misten, alles lag dus nog steeds open. Helaas voor Steengoed wisten De IJssenraggers deze strijd uiteindelijk toch te winnen.

Bij de mini’s moest de wedstrijd van De Grootjes tegen Rotteveel United wegens gelijk stand verlengd worden. Wie in deze vijf minuten verlenging het eerste doelpunt scoorde, zou zich plaatsen voor de finale. Ook deze wedstrijd was een ware thriller, waarbij Jack Rotteveel het team Rotteveel United in de race hield door een aantal uitstekende reddingen. Tygo Wijn wist een eind aan de spanning te maken door het scoren van ‘de golden goal’. Mooiste moment van de dag was ook tijdens deze wedstrijd, toen Jack Sprenkeling tijdens een blessurebehandeling, direct van dit moment gebruik maakte om de veters van medespeelster Mila te strikken!

Zoals gebruikelijk lieten de kabouters tussen de middag het publiek genieten van hun voetbalkunsten, waarbij Brett Reinders genoemd mag worden als ware topscoorder bij de kabouters. Na twee keer twaalf minuten spelen, mochten de kabouters een aantal penalty’s nemen. Lorenzo, die tijdens de wedstrijd even uitgeschakeld was, kon gelukkig toch nog de laatste penalty nemen, onder luid applaus van het publiek.

Uitslagen zijn te vinden op de website van Zeevogels: www.zeevogels.nl en op de Facebookpagina van Zeevogels.

Komende zondag is de finaledag. Ook dit zal weer een dag vol spanning en sensatie worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *