Voor 10 euro naar AZ- FC Groningen op zaterdag 30 maart

Op zaterdag 30 maart om 20.45 uur speelt AZ de wedstrijd AZ – FC Groningen. AZ nodigt alle leden van Zeevogels graag uit om deze wedstrijd te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10,- per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan voor slechts €2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep meebesteld worden.

Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: je zit samen met de vereniging in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

Bestellen kan via de volgende actielink:

https://tickets.az.nl/tickets/nl/deep-link/token/azfcgroningenzeevogels

Na afloop van de actie zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één pakket verstrekt aan de amateurvereniging. Bestel de kaarten uiterlijk op donderdag 21 maart.

Bestelde kaarten kunnen op zaterdag 30 maart tussen 09.00 en 14.00 uur worden opgehaald in de bestuurskamer van Zeevogels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *