Zeevogels heren 1 delft onderspit

Akersloot- zondag 24 september 2017 – Zeevogels 1 is niet goed begonnen aan het nieuwe seizoen. Op het sportpark “Cloppenburch”van jaargenoot Meervogels ’31 werd het maar liefst 5-1 voor de thuisclub. Toch ging het niet zo slecht als vorig jaar, toen Zeevogels al in de eerste helft werd verslagen door een net als vandaag fysiek zeer aanwezig Meervogels. Nu was het met de rust 1-0. Er werd ook nog een doelpunt van Meervogels afgelast, al dan niet terecht.

De tweede helft was nauwelijks begonnen of Meervogels joeg het tweede doelpunt in de touwen. Even later werd keeper Jorrit Stoop er uit gestuurd wegens een gestrekt been buiten de zestienmeter. Tijdens een duel tussen een Zeevogelsverdediger en een Meervogelsaanvaller kwam hij als laatste onbesuisd in. Uit de vrije schop werd de 3-0 gescoord.

Vervolgens verqat de scheidsrechter de keeper van Meervogels er uit te sturen, toen die in het strafschopgebied Tom Groot wel onreglementair onderuit haalde. Zeevogels was na de 3-0 en met tien man wel wakker geworden en bood veel meer tegenstand dan 11 tegen 11. De laatste hoop op een goed resultaat was ook hiermee vervlogen en de 4 en 5-1 maakten eigenlijk ook niet veel meer uit. Zeevogels keerde zonder punten huiswaarts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *