Zeevogels heren 1 pakt verdiende overwinning

Egmond aan den Hoef – donderdag 10 mei 2018 – Op deze Hemelvaartsdag was het druk op het complex van Zeevogels. Op deze dag vond namelijk ook het jaarlijkse Hemelvaarttoernooi plaats. Allerlei teams speelden deze dag gezellige potjes voetbal om de eer. Zo niet het vlaggenschip van de vv Zeevogels, dat de laatste strohalm probeerde vast te pakken om onder de nacompetitie uit te komen. Na vandaag is die strohalm er nog steeds, maar heel erg kort. Zeevogels zelf deed het heel goed en leek ook een stuk richting de hemel te gaan, want na 90 minuten prijkte er een prachtige 2-1 op het scorebord.

In de eerste helft ontspon zich een leuk duel, waarbij je je kon afvragen, wie er hoog stond en wie laag. In ieder geval maakte Zeevogels, met in de verdediging weer de erg goed spelende Rob Oudejans, de 1-0 na een minuut of 20. Dennis de Waard was de maker, een van de erg weinige wapenfeiten van hem vandaag (maar wel een belangrijke). Kleine Sluis, de ploeg met de minste verliespunten vóór vandaag en misschien vandaag de ploeg met de meeste overschatting, stroopte de mouwen nog eens op en een kwartier later was het 1-1 die tot de rust op het scorebord bleef staan.

Na rust waren nog niet eens alle mensen uit de kantine gekomen, toen Ruben van Romunde Zeevogels al aan de leiding had geholpen. De verdediger had zijn moment goed gekozen en de 2-1 was een feit. Kleine Sluis was zichtbaar geschrokken, probeerde het tij te keren, maar de voorwaartsen van Kleine Sluis presteerden vandaag onder de maat. Dit kan ook een beetje van Zeevogels worden gezegd, want er werden nog een paar hele mooie kansen om zeep geholpen. Het had zomaar 3 of 4-1 kunnen staan. Gelukkig was Zeevogels in het bezit van een voorsprong en die werd behouden, zodat na afloop de bekende strohalm er nog steeds was.

Stand derde klasse A KNVB zondag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *