• Zeevogels stunt weer, nu tegen Hoofddorp

    Hoofddorp -donderdag 18 november 2021 - Zeevogels 1 is er weer in geslaagd om een ronde verder te komen in de beker! Werd er eerder gewonnen van hoofdklasser De Zouaven nu was eerste klasser SV Hoofddorp het slachtoffer. SV Hoofddorp, te trots van het gelijknamige dorp met 1500 leden en 90 elftallen had meer verwacht van deze wedstrijd.  In een gelijk opgaande wedstrijd was het na de reguliere tijd 3–3. De withemden namen de penalty’s vervolgens beter 6–7.

    De Hoevers kwamen op 0–1 door Wesley Hof. De thuisclub sloeg vervolgens twee keer terug 2–1. Julian Konneman en Seremly te Vrede waren de doelpuntenmakers. In de rust werden de plannen gesmeed voor de tweede helft. Vooral trainer Abram van Hoofddorp moest zijn ploeg weer op de rails zetten om de goed voetballende vierdeklasser uit Egmond aan den Hoef het hoofd te bieden. Na de pauze maakten de "mannen van Kanne" nog meer indruk dan daarvoor, hetgeen resulteerde in de gelijkmaker van Max Duinmeijer na een voorzet van Wesley Hof; 2-2. Toen de gastheren vervolgens op 3–2, weer door een doelpunt van Seremly te Vrede, kwamen leek het gedaan met de Vogels. Tot de allerlaatste minuut toen wederom Max Duinmeijer het net vond na een corner van Wesley Hof; 3–3. Na deze thriller volgde nog een thriller, namelijk die van de strafschoppen. Deze mondden ook uit in een zenuwslopende thriller, maar ook nu was de ploeg van trainer Dennis Kanne beter in het eindschot; 6-7. Door deze stunt duurt het bekersprookje dus nog even voort voor Zeevogels 1!
    De volgende tegenstander vv Bergen of ….?

    Opstelling Zeevogels: Jordin Koel, Sven Vermeeren (C), Jelle Zomerdijk, Miad Borumand, Max Duinmeijer, Huib Sprenkeling, Hessel Zonneveld, Quint Roffelsen, Wesley Hof, Job Zentveld en Stan Zwartkruis (K).
    Wisselspelers: Ruben van Romunde, Jeffrey Kruijff en Rens Eijlander