• Coach voor de derde helft gezocht

  Vrijwilliger Voetbalkantine bij VV Egmond

  Ben jij een enthousiaste voetbalfanaat die graag een steentje wil bijdragen aan het hart van onze voetbalclub? VV Egmond is op zoek naar toegewijde vrijwilligers voor de gezellige voetbalkantine op Sportpark Hogedijk, waar het spel niet alleen op het veld, maar ook achter de bar wordt gewonnen!

  De functie:
  Als vrijwilliger in onze voetbalkantine ben je een essentieel onderdeel van het team dat ervoor zorgt dat onze spelers, supporters en bezoekers een onvergetelijke voetbalervaring hebben. En ja, de beroemde derde helft speelt daar een belangrijke rol in. Daarnaast hebben we een aantal geweldige evenementen waar jij de sterspeler kunt zijn.

  Wat ga je doen:
  - Serveren van verfrissende drankjes en smakelijke snacks aan onze voetbalhelden en supporters.
  - Af en toe in de keuken staan om een tosti, broodje bal (hardloper!) of een patatje te maken
  - Gezelligheid en voetbalplezier verspreiden onder de bezoekers van onze kantine.

  Profiel:
  Je hebt er zin in en je bent 18+. Dat is alles!

  Wat bieden wij:
  Als vrijwilliger bij VV Egmond maak je deel uit van een gezellig team. Je krijgt de kans om een positieve bijdrage te leveren aan onze club. Bovendien ontvang je waardering van spelers, supporters en medevrijwilligers voor jouw inzet. Daarnaast hebben we jaarlijks een exclusief Event voor onze vrijwilligers en sta je er nooit alleen voor. Ook zonder ervaring kan je zo aan de slag want we hebben een uitgebreide handleiding beschikbaar van alles wat je tegen kan komen. De rest? Leer je vanzelf.

  Klaar om in actie te komen en onze voetbalkantine naar een hoger niveau te tillen? Meld je aan en help mee om VV Egmond de beste ervaring te bieden die er is. Neem voor meer informatie of om je interesse kenbaar te maken contact op met:

  VV Egmond - Locatie Hogedijk
  kantinebeheer@zeevogels.nl
  Rogier van der Veen: 06 - 20 000 081
  Vincent van Beveren: 06 - 29 481 888

  Samen maken we van VV Egmond dé plek waar voetbal en gezelligheid samenkomen!

  (Foto: Flessenpost uit Egmond, jouw digitale krant)