• Sportpark Hogedijk en Covid

  We zijn van start in seizoen 2021-2022. Maar ..... voorlopig moeten we nog Covid maatregelen nemen bij Zeevogels op Sportpark Hogedijk: 

  Coronavirus en amateurvoetbal
  Na de versoepelingen per 26 juni 2021 zijn dit de belangrijkste maatregelen voor het voetbal. Deze zijn in principe tot 20 september geldig.

  • Trainen en spelen van wedstrijden: alle voetballers mogen volledig trainen √©n wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen.
  • Kleed- en doucheruimtes: deze mogen weer gebruikt worden. Wij verzoeken iedereen na gebruik de kleedkamer opgeruimd en zo schoon mogelijk achter te laten. In de kleedkamers en douches is nog wel de 1,5 meter van kracht. Daarom worden de senioren elftallen en JO19 in twee kleedkamers ingedeeld. Het kan daarom ook zijn dat er niet voor iedereen een kleedruimte beschikbaar is. Dit zal dan worden gecommuniceerd naar de betreffende teams door de wedstrijdsecretaris of is te vinden in de voetbal.nl app.
  • Publiek: het is toegestaan publiek toe te laten op de accommodatie. Uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Reserveren is niet nodig, placering blijven wel van kracht. Dat betekent dat wij de mensen die rondom de velden staan of op de tribune zitten, vragen die afstand te bewaren.
  • Kantine en buitenterras: Voor sportkantines en terrassen, gelden dezelfde regels als voor de horeca;
  • Ze mogen tot middernacht open.
  • In acht neming van de 1,5 meter afstand is verplicht. Reserveren is niet nodig, maar placering blijven wel van kracht. Wij zullen tafels en stoelen in de kantine en op het terras plaatsen, waarbij de 1,5 meter gehanteerd kan worden. Het is dus verplicht van een stoel gebruik te maken.
  • Entertainment is niet toegestaan. Optredens en beeldschermen zijn niet toegestaan, en er mag geen harde muziek gedraaid worden.

  Blijf de basisregels volgen tegen verspreiding van het coronavirus. Mensen kunnen elkaar nog steeds besmetten. Ook na vaccinatie. Blijf handen wassen en afstand houden. Bij klachten: blijf thuis en laat je snel testen. En zorg voor voldoende frisse lucht. Zo geven we corona geen kans.

  Wij leven binnen Zeevogels deze regels na en willen alle leden en toeschouwers met klem verzoeken dit √°llemaal te doen. Onze vrijwilligers willen graag dat het voor iedereen gezellig en veilig blijft, ook voor hen zelf. Dat lukt niet als zij mensen steeds op naleving van de regels aan moeten spreken.