• Hoef Toernooi wordt Egmond Toernooi

  Na een zeer geslaagde editie eerder dit jaar in de Watertoren keren we in 2023 door omstandigheden weer terug naar het Dorpshuis in Egmond aan den Hoef. De locatie is niet het enige wat veranderd maar de naam ook, het “Hoef Toernooi” wordt aangepast naar het “Egmond Toernooi”. Dit omdat vanaf dit seizoen bijna alle jeugdelftallen zijn gefuseerd en omdat de verschillende jeugdcommissies ook meer met elkaar gaan afstemmen.

  Dus deze editie mogen alle spelers t/m O13 van alle 3 de clubs meedoen met het Egmond Toernooi. Wij zijn al volop in de voorbereidingen om dit weer tot een succes te maken. Noteer alvast in de agenda de volgende speeldagen…… Zaterdag 7 januari, zondag 15, 22 & 29 januari en de finale dag op zondag 5 februari.

  LET OP! Wij gaan er zonder tegenbericht vanuit dat alle (fusie)spelers t/m O13 meedoen met dit toernooi. Dit geldt dus voor alle speeldagen. Je wordt op basis van een loting in een team ingedeeld en je wordt daarmee op alle bovenstaande 5 speeldagen verwacht. Mocht je helemaal niet mee kunnen/willen doen, laat dit ons dan vóór 20 oktober weten. In december als we de potindelingen compleet hebben zullen we de officiële loting gaan doen voor teams. Deze datum volgt later nog. Vervolgens worden de wedstrijdschema’s in elkaar gezet en getoond in de app, zodat het voor iedereen duidelijk is op welke tijden ze zullen spelen.

  Wij zijn erg blij dat wij weer een “Egmond-Toernooi” kunnen organiseren en hopen iedereen te zien schitteren tijdens dit toernooi. Voor vragen en/of opmerking graag een mail sturen naar jeugdbestuur@zeevogels.nl

  Met sportieve groet,

  Mandy, Edwin, Bjorn, Stefan en Jelle