• Hotel Zuiderduin en Bouwbedrijf Tervoort hoofdsponsors van VV Egmond

  Egmond - 12 april 2023 - Zeevogels, Egmondia en Sint Adelbert gaan vanaf seizoen 2023-2024 verder onder de naam VV Egmond. Een prachtige grote vereniging met meer dan 700 voetballende leden gaat vol vertrouwen de toekomst tegemoet. Het nieuwe tenue waarin de voetballers en voetbalsters gaan spelen is samengesteld door de Commissie Identiteit van VV Egmond. De kleur hiervan is diep blauw met Egmondse accenten. 

  Met trots kan VV Egmond ook melden dat ze voor de zondag- en zaterdagselectie mannen een samenwerking zijn aangegaan met twee vooraanstaande familiebedrijven uit Egmond. Hotel Zuiderduin en Bouwbedrijf Tervoort hebben zich als hoofdsponsors voor minimaal vier jaar aan VV Egmond verbonden. Op 11 april is het tot ondertekening van de sponsorovereenkomst gekomen.

  Met de steun van beide hoofdsponsors streeft VV Egmond ernaar om zowel de zondag- als zaterdagselectie op een zo hoog mogelijk niveau te laten spelen. Naast deze bedrijven zoekt VV Egmond nog meer partners om een samenwerking mee aan te gaan. Met de onontbeerlijke steun van partijen uit de regio streeft VV Egmond ernaar om als nieuwe vereniging haar leden van de jongste jeugd tot aan de senioren en veteranen te laten genieten van de voetbalsport.

  Foto 1: Joost van Dam (bestuurslid VV Egmond) en Rith Groot (directeur Hotel Zuiderduin) tonen de voorzijde van het nieuwe VV Egmond shirt.
  Foto 2: Joost van Dam (bestuurslid VV Egmond) en Rith Groot (directeur Hotel Zuiderduin) tekenen de 4 jarige hoofdsponsor overeenkomst.
  Foto 3: Joost van Dam (bestuurslid VV Egmond) en de heren Tervoort tonen de achterzijde van het nieuwe VV Egmond shirt.
  Foto 4: Joost van Dam (bestuurslid VV Egmond) en de heer Tervoort tekenen de 4 jarige hoofdsponsor overeenkomst.