• HELAAS KAN HET TOERNOOI DIT JAAR, WEGENS HET CORONAVIRUS, NIET GEORGANISEERD WORDEN.

    Traditiegetrouw vindt bij Zeevogels op Hemelvaartdag het HEMELVAART-TOERNOOI plaats. Inschrijving staat open voor vriendenclubs, zaalvoetbalteams of een reünieteam, dames of heren, het maakt niet uit. Een feest voor iedereen die voor de lol eens tegen een bal wil trappen in een ongedwongen, meestal zonnige sfeer. Dit jaar is het op DONDERDAG 21 MEI. De aanvang is om 11.00 uur. Stel je eigen team samen uit minimaal vier veldspelers en een keeper en maximaal negen (inclusief keeper). De minimumleeftijd is 14 jaar en het geslacht per team is hetzelfde. Het toernooi staat dus open voor zowel dames als heren, maar niet voor gemengde teams. Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- per ploeg. Er wordt gespeeld op een kwart voetbalveld, ruwweg volgens de zaalvoetbalregels. Bij de mannen is er een recreatie- en een prestatie competitie. Het motto is en blijft op deze dag: Gezelligheid.
    Er liggen inschrijfformulieren klaar in de kantine en bij Hans Pepping, Tiggellaan 78 Egmond aan den Hoef 072 – 506 5094 of meld je aan per e-mail; hemelvaarttoernooi@zeevogels.nl
    LET OP! Je krijgt als je per e-mail inschrijft bijtijds een bevestiging. Als je deze NIET krijgt neem dan even contact op met de organisatie. INSCHRIJVEN VÓÓR ZONDAG 17 MEI 18.00 UUR.