• KNVB Voetbalfestival op zondag 23 mei voor jeugdleden O7 t/m O13

  Beste spelers, speelsters en coaches van de teams O7 tm O13,

  Het begin van 2021 hadden wij als jeugdcommissie ontzettend graag met jullie afgetrapt met het Hoeftoernooi.
  Helaas gooide Corona roet in het eten. Ondertussen wordt er wel hard getraind en worden er onderlinge wedstrijden gespeeld.

  De jeugdcommissie vindt het ook weer tijd voor iets leuks en daarom nodigen wij graag alle jeugdleden van O7 t/m O13 van Zeevogels (inclusief de volledige fusie-elftallen O13) uit voor het KNVB voetbalfestival! 

  Wanneer? Zondag 23 mei (1e pinksterdag)
  Hoe laat? 10.45 uur verzamelen (duurt tot 14.00 uur)
  Waar? Zeevogels complex

  We gaan 3 uur voetbalplezier beleven.
  Het festival bestaat uit 11 voetbalvormen (bv. Interactieve pionnen, poortjes voetbal, smart goals, snelheidsmeter etc.) waarbij je zowel individueel als met een team scores haalt en samen geniet van het voetbalspel. Je raakt niet uitgespeeld!

  Verzoek aan alle coaches….
  1. voor de indeling is het voor ons nodig om tijdig te weten wie er bij zullen zijn (natuurlijk hopen wij op het gehele team!).
  Graag verzoeken wij de coaches om vóór zaterdag 8 mei de namen van de spelers die erbij zijn te inventariseren en te mailen naar jeugdbestuur@zeevogels.nl

  2. Zonder vrijwillgers géén voetbalfestival!
  Wij zijn op zoek naar minimaal 11 vrijwilligers die ons gaan helpen als spelbegeleider. Als ieder team minimaal 1 trainer levert zijn we er al. Belangrijk is dat je beschikbaar bent van 09.00 tot 15.00.
  Om 09.00 starten we met opbouwen en krijgen we uitleg over de spelvormen om zo om 11 uur van start te kunnen gaan met de kinderen. Het is NIET mogelijk om je voor een gedeelte van de dag op te geven.
  Wil je ons helpen bij deze fantastische voetbalbeleving, laat het de jeugdcommissie weten. Opgeven als vrijwilliger mag per email, maar kan ook met een app naar Sybrina 06-543 634 96.

  Met sportieve groet,

  Jeugdcommissie Zeevogels
  Joost van Dam
  Mandy Sprenkeling
  Maaike Castricum
  Sybrina Borst