• Met Zeevogels naar AZ - PEC Zwolle

  VERKOOP KAARTEN IS GESLOTEN

  Op zaterdag 30 oktober om 21.00 uur speelt AZ de wedstrijd AZ - PEC Zwolle. AZ nodigt alle leden van Zeevogels graag uit om deze wedstrijd te bezoeken tegen het actietarief van slechts € 10,- per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor € 2,50 kan er een kidsbox met een pakje drinken en een zakje chips meebesteld worden. Ook zijn de AZ Sjaals speciaal voor deze actie met korting verkrijgbaar.

  Bestellen Je kunt per team of individueel per lid bestellen. Let op: je zit samen met de vereniging in één vak. In dat vak krijg je later van AZ een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling. Er is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar en er geldt op=op. Bestel dus snel, dan ben je zeker van een kaart! Bestellen kan via de volgende actielink:

  https://tickets.az.nl/tickets/nl/deep-link/token/azpeczwollezeevogels

  Alle kaarten worden ingedeeld in het tijdslot 19:15 - 20:15u. Tussen deze tijdstippen kan het stadion betreden worden. Alle bezoekers vanaf 13 jaar dienen in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs (voor meer informatie zie AZ.nl/wedstrijden) i.c.m. een geldig legitimatiebewijs.

  Onze vereniging kan bestellen t/m WOENSDAG 20 OKTOBER.

  Na afloop van de actie kun je je bestelling ophalen bij Zeevogels op ZATERDAG 30 OKTOBER VAN 10.00 TOT 12.00 UUR IN DE BESTUURSKAMER.