• Nieuwjaarsboodschap door de voorzitter

  Een hoopvol 2022

  En weer is er een jaar voorbij...... Ik had heel erg gehoopt dat ik deze nieuwjaarsboodschap tijdens de nieuwjaarsparty had kunnen brengen. Niet omdat ik dat nou zo ontzettend leuk vind om te doen, maar wel omdat we dan in een andere situatie zouden zitten als waarin wij op dit moment weer, of nog steeds, zitten. Corona beheerst ons leven nog steeds en dat is vaak niet leuk. Er is hier inmiddels al wel genoeg over gezegd en geschreven dus ik wil me ook richten op de dingen die we wel hebben kunnen doen.

  Afgelopen seizoen zijn namelijk de voetbalcompetities wel weer gestart en hebben we ook een prachtig openingsweekend gehad voor zowel de jeugd als de senioren. Met tal van activiteiten waaronder: het ouder-kind toernooi, Jan Ligthart toernooi, voetbalgames en voetgolf. Ook konden we elkaar weer treffen in de kantine, weliswaar onder wat restricties, maar het leek wel weer even als vanouds.

  Gedurende de competitie zijn er een aantal elftallen die het erg goed doen en een van de fusieteams, JO16-1,  is zelfs al kampioen geworden, proficiat! Toch werden, net voor de winterstop, de competities helaas weer stil gelegd, en dat was natuurlijk ontzettend jammer. 

  Voor 2022 kunnen we eigenlijk alleen maar hoop houden op hoe de dingen gaan verlopen, want niemand weet het nog precies.

  Laten we hopen dat ..........

  • Kort na de geplande winterstop we de competities weer kunnen hervatten.
  • We ook met elkaar weer fysiek kunnen kijken naar de voetbalwedstrijden, want voetballen met publiek is ook een stuk leuker als zonder publiek.
  • We elkaar weer kunnen ontmoeten in de kantine en kunnen napraten over de wedstrijden of gewoon een praatje voor de gezelligheid.
  • Het Hoeftoernooi iets later in het jaar toch nog gespeeld gaat worden.
  • We het Hemelvaarttoernooi weer kunnen organiseren, wellicht samen met activiteiten ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van Zeevogels.  
  • We een feestje kunnen gaan vieren omdat Zeevogels 1 gepromoveerd is. Maar ook misschien wel het kampioenschap van een aantal andere senioren- en jeugdteams die er op dit moment goed voor staan.
  • Er dan eindelijk, en hopelijk voor de zomer, een beslissing gaat komen over de fusie.
  • Iedereen die Zeevogels een warm hart toedraagt en zich inzet voor onze vereniging dit ook in 2022 wil blijven doen, want dit wordt erg gewaardeerd.
  • Er daarbij in 2022 nog veel meer mensen bereid zijn zich te willen inzetten voor de club, want we kunnen nog genoeg handen gebruiken.

  Ik wens iedereen met een zwart/wit hart, namens het bestuur, een heel mooi, gezond, liefdevol en sportief 2022 toe!

  Monica van Hemert

  Voorzitter v.v. Zeevogels