• Nieuwjaarsgroet van de voorzitter

  Het bestuur van Zeevogels wenst alle leden, ouders en verzorgers van leden, vrijwilligers, sponsoren, donateurs en iedereen die Zeevogels een warm hart toedraagt, een heel mooi, gezond en sportief 2023 toe.

  Het afgelopen jaar is er weer genoeg gebeurd binnen onze club. We denken hierbij natuurlijk aan de mensen die ons zijn ontvallen en die een ieder van ons moet missen. Maar we kunnen ook terugkijken op een sportief mooi jaar. We hebben diverse kampioenschappen mogen vieren van JO19-1, Zeevogels 4, Vrouwen 1 en natuurlijk Zeevogels 1. ok bij de jeugd zijn er diverse teams kampioen geworden.

  Een kampioenschap is altijd een mooi moment en geeft ook een trots gevoel. Zeker als voetballer is dat denk ik toch het uiteindelijke doel, naast het plezier wat je aan voetbal wilt beleven, waarom je een heel seizoen achter een bal aan holt. Maar ook als Zeevogel supporter, bestuurslid of sponsor maakt het je trots, en dus zeker ook als voorzitter. We hebben met elkaar een paar prachtige feestmomenten gehad en dat goede gevoel moeten we vasthouden.

  Vorig jaar is het helaas regelmatig toch lastig geweest om genoeg vrijwilligers te vinden voor diverse werkzaamheden en activiteiten. Maar gelukkig hebben we voor de kantine wel twee nieuwe beheerders gevonden. Zij zijn gelijk als een frisse wind door de kantine gegaan. Deze is door een groot aantal vrijwilligers onder handen genomen en heeft een stijlvolle en moderne zwart/wit uitstraling gekregen. Hulde aan iedereen die hierin zijn steentje heeft bijgedragen. Hier kunnen we weer een paar jaartjes mee voort. Maar de grote vraag is: hoe lang nog ….?

  Het hele fusietraject, met een mooie nieuwe locatie in de planning op de Egmonderstraatweg, heeft afgelopen zomer een andere wending gekregen. De Raad van State heeft de locatie afgekeurd en we zijn deels weer terug bij af. Maar niet helemaal gelukkig. Er is afgelopen twee jaar namelijk al heel wat werk verricht door verschillende fusiecommissies om een fusie in gang te kunnen zetten. Alleen de locatie blijft dan nog een vraagteken…..

  Want fuseren gaan we, dat is een feit. De jeugd is namelijk al gefuseerd maar wellicht zal dat voor de seniorenelftallen volgend seizoen ook gaan gelden. Alleen de locatie blijft nog een vraagteken …
  Alle drie de verenigingen hebben een plan ingediend bij de gemeente om hun locatiekeuze hierin kenbaar te maken op basis van een plan van eisen. De bal ligt nu bij de gemeente. Zij zullen beslissen over de uiteindelijke locatie en hopelijk horen we op korte termijn welke locatie dat zal worden.

  Inmiddels is er een fusiebestuur gevormd die klaar is voor de volgende stap; het oprichten van de nieuwe voetbalverenging vv Egmond. Hiermee kan er dan eindelijk gezamenlijk gebouwd worden aan een nieuwe toekomst voor het voetbal in de Egmonden. Dit lijkt me een prachtig doel voor 2023. Alleen de locatie blijft nog een vraagteken….

  Komend jaar zal ook in het teken staan van melancholiek.... want waarschijnlijk zullen alle Zeevogels activiteiten dit jaar de laatste zijn als vv Zeevogels. Zo ook deze nieuwjaarsgroet van deze voorzitter.
  Dus laten we er met elkaar nog volop van gaan genieten zodat we een mooi laatste jaar hebben als zelfstandige club zodat we daarna ook allemaal met een heel goed gevoel moeiteloos over kunnen stappen naar vv Egmond. Op welke locatie dat ook mag zijn, want dat blijft nog even een vraagteken ....

  Wij bedanken een ieder die op welke wijze dan ook iets bijdraagt aan de club en we wensen iedereen voor dit jaar weer heel veel voetbalplezier in alle gezondheid.

  Met sportieve groeten, Monica van Hemert, voorzitter, namens het bestuur van vv Zeevogels