• Steun Zeevogels financieel en speel mee met de VriendenLoterij

    

  Zeevogels financieel structureel steunen in deze bijzondere tijd?
  Zelf mooie prijzen winnen?
  Speel dan mee voor je Hoever voetbalclub in de VriendenLoterij!
  Onderstaand de uitleg.
  Heb je hier belangstelling voor en ben jij minimaal 18 jaar oud?
  Mail dan naar bestuur@zeevogels.nl en wij verzorgen de inschrijving.
  Doen! 


  Over ....... De VriendenLoterij is eigenlijk één grote club, met vrienden die ervan houden om je te verrassen. Vrienden, die samen een feestje met je bouwen als je wint. Maar we zijn er ook voor dat steuntje in de rug, wanneer je dat nodig hebt. De VriendenLoterij steunt goede doelen, clubs en verenigingen in Nederland die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. 

  Bij de VriendenLoterij is er elke week een Bingotrekking. Hierbij maak je als deelnemer kans op fantastische Bingoprijzen. Heb je als eerste een volle Bingokaart? Dan win je € 100.000,-. Als loterijdeelnemer heb je de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen. Elke week zijn er gemiddeld 80.000 winnaars. 

  Je 06-nummer wordt je lotnummer. Deze wordt gekoppeld aan jouw persoonlijke Bingokaarten. We spelen elke week Bingo. Met 1 lot ontvang je voor elke week een unieke Bingokaart en één keer per maand een Lotnummertrekking. Je betaalt 14 euro per Lotnummer per maand om aan al die trekkingen mee te doen. Je speelt mee zolang je zelf wilt. Met minimaal 40% van je maandelijkse inleg steun je V.V. Zeevogels.

  PS; Speel je al mee met de VriendenLoterij en steun je een ander goed doel maar je wilt deze laten omzetten naar Zeevogels?
  Mail ook dan even naar bestuur@zeevogels.nl