• NAAR EEN EUROPESE WEDSTRIJD VAN AZ IN DE VOORJAARSVAKANTIE!

   

  Uitnodiging Zeevogels | AZ - LASK Linz 20-02-2020 21:00u

   

  Op donderdag 20 februari om 21:00 uur speelt AZ de wedstrijd AZ - LASK Linz. AZ nodigt alle leden van Zeevogels graag uit om deze wedstrijd te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10,- per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan voor slechts €2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep meebesteld worden.

   

  Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor Zeevogels. Voor iedere verkochte kaart ontvangt de vereniging namelijk een cashback van €1,-.

   

  Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: je zit samen met de vereniging in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

   

  Bestellen

  Er is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar en er geldt op=op. Bestel dus snel, dan ben je zeker van een kaart! Bestellen kan uiterlijk tot woensdag 5 februari.

   

  Bestellen kan via de volgende actielink:

  https://tickets.az.nl/tickets/nl/deep-link/token/azlasklinzzeevogels?fbclid=IwAR1mJgV5D-ASqDmB0TMgY4cUJwVPZKSUmq2kVH3QD3aTU2HHro7p402AhhU

   

  Ophalen kaarten

  Na afloop van de actie zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één zending verstuurd naar Zeevogels. De kaarten kunnen vervolgens door de bestellers in de bestuurskamer van Zeevogels worden opgehaald op zaterdag 15 februari van 10.00 tot 12.00 uur.