• Wedstrijdschema Egmond Toernooi 2023

  Beste spelers, ouders, supporters en sponsoren van het “Egmond toernooi 2023

  Op zaterdag 7 januari gaat het 1e Egmond Toernooi van Start. Nadat de voorgaande jaren al steeds meer kinderen mee mochten doen van Egmondia en St Adelbert bij het Hoeftoernooi, mogen vanaf dit jaar alle kinderen die spelen in O7 t/m O13 van alle 3 de clubs mee doen. De vorige keer zijn we uitgeweken naar De Watertoren. Dit was goed bevallen, maar door verschillende factoren keren we dit keer toch weer terug naar het Dorpshuis in Egmond aan den Hoef.

  Op 11 December hebben wij in het bijzijn van veel belangstellenden de loting verricht. Nadat spelers waren ingedeeld in een pot op sterkte, heeft het lot bepaald in welk team ze zijn ingedeeld. Daarna zijn de teams ook d.m.v. loting in de verschillende poules geplaatst.

  Het EgmondToernooi zal gespeeld worden op 1 zaterdag namelijk 7 januari en 4 zondagen, te weten 15 januari, 22 januari, 29 januari en de finaledag op 5 februari.
  Op alle speeldagen speelt ieder team 2 wedstrijden. We gaan dit jaar van start met 39 teams (een record), 27 pupillen en 12 mini-pupillen teams. De kabouters maken in de pauze hun opwachting om alvast wat van de sfeer te proeven en te wennen voor de volgende editie.

  We zijn alle sponsoren dankbaar voor het mede mogelijk maken van het toernooi. Wij verwelkomen dit jaar maar liefst 17 nieuwe teams/sponsoren ten opzichte van vorig jaar, 22 teams/sponsoren waren dit jaar gelukkig weer bereid om mee te doen. Wanneer u in de app of op de website op het teamlogo klikt kunt u zien welke bedrijven er achter deze teams zitten.

  Ook gaat onze dank uit naar Bert de Leeuw voor zijn hulp en dat we 5 weken te gast mogen zijn in het Dorpshuis. We kunnen geen toernooi organiseren zonder hulp van de vele vrijwilligers. Hierbij moet u denken aan de scheidsrechters, de coaches, loterij hulpen, EHBO-ers, sprekers en mensen die het toernooi schema maken en up to date houden. Allen enorm veel dank! Mocht u willen helpen met opbouwen of afbreken van het speelveld, meld dit dan even bij een van ons.

  Mocht uw kind onverhoopt NIET kunnen voetballen in verband met ziekte of blessure, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat wij een waardige vervanger kunnen regelen. Bij de mini's kunt u hiervoor contact opnemen met Bjorn van Kimmenaede (06 - 53 48 53 84), en bij de pupillen met Mandy Sprenkeling (06 - 10 62 44 57).

  Wij rekenen erop, dat een ieder zich met respect voor tegenstander en wedstrijdleiding gedraagt en wensen iedereen een aantal mooie, gezellige, spannende en sportieve weken toe.

  Succes!

  Met vriendelijke groeten,

  Edwin Kreukniet, Jelle Schut, Bjorn van Kimmenaede, Stefan Schotvanger en Mandy Sprenkeling 

  Alle info vindt u hier: https://www.tournify.nl/live/egmondtoernooi2023

  Kijk ook eens op de speciale Facebook pagina van de organisatie: Egmondtoernooi