• Zeevogels 1 wint van Egmondia

  Het bekerduel tussen Egmondia en Zeevogels is geëindigd in een 3 – 4 overwinning voor de Hoevers. Zeevogels begon sterk aan de wedstrijd en nam al in de 4e minuut een voorsprong door Wesley Hof. De withemden domineerden daarna maar zagen Daan Groot en Dennis Blaauboer wel voor de thuisclub scoren. Zeevogels aanvoerder Sven Vermeeren bracht de stand vlak voor rust op 2 – 2.
  Na de pauze kwamen de Derpers weer op voorsprong via Rick Blok. Wesley Hof en Mike Twisk scoorden vervolgens voor de bezoekers; 3 – 4. In de slotfase dreef Egmondia de gasten wel in het nauw. Verder dan een bal die van de doellijn werd gehaald door Jelle Zomerdijk kwam het echter niet.

  Zeevogels pakte de tweede overwinning in deze bekerpoule en mag nog steeds hopen op een vervolg in dit toernooi. Egmondia moest de tweede nederlaag slikken en is, met nog 1 wedstrijd te spelen, al uitgeschakeld voor een verder bekervervolg

  Programma zondag 19 september om 14.00 uur:

  Zeevogels 1 gaat op bezoek bij Schagen United en heeft, op basis van het doelsaldo, genoeg aan een gelijkspel om door te gaan in het bekervoetbal. Dit zal lastig genoeg zijn voor de Hoevers omdat Schagen gezien wordt als titelfavoriet in 4A.

  Onderstaand het verslag zoals dat te lezen was in NHD/Alkmaarsche Courant van maandag 13 september 2021