• Zaterdag en de kantine

  Goedemiddag leden, ouders, trainers en coaches,

  Dit is een mededeling vanuit de Jeugdcommissie over de kantinediensten op zaterdag. De jeugdteams draaien op de zaterdagen per team de kantine.

  Het wordt steeds lastiger om de kantinediensten rond te krijgen. Voorheen stond ieder team ongeveer twee keer per jaar ingedeeld voor de kantinedienst op zaterdag. Dat blijkt vanaf dit seizoen niet meer haalbaar!

  We hebben momenteel 13 fusieteams die 3 maanden per seizoen bij Zeevogels trainen/spelen. Hierdoor kan het voorkomen dat deze teams 2 of 3 keer worden ingedeeld voor de kantinedienst.
  Omdat niet ieder fusieteam rijk bedeeld is met Zeevogels-spelers, voegen we soms teams samen om aan een voldoende kantinebezetting te komen. We ontkomen er niet aan om de eigen teams van Zeevogels ook vaker dan 2 keer per jaar in te delen.

  We doen ons uiterste best om het programma zo te plannen, dat de kantinedienst zo kort mogelijk is. Helaas komt het wel eens voor door wedstrijdwijzigingen of ziekte binnen teams (die dan spelers van elkaars team moeten lenen) dat het programma uitloopt tot ongeveer 15.00 uur.

  Voor nu is er besloten om van 8.15 uur tot 15.00 uur de kantine-bezetting te plannen.
  De kantine moet ten allen tijde door minimaal 2 personen bemand zijn! Bijvoorbeeld 2 pers. 08.15 tot 11.30 uur en 2 pers. 11.30 tot 15.00 uur. Kom je binnen je team tot een andere planning, is dat ook prima, zolang er maar bezetting is van 8.15 tot 15.00 uur. Er wordt tijdig gecommuniceerd welk team wanneer kantine-dienst heeft. Het definitieve voetbal-programma is 1 week van tevoren bekend, dan weten we hoe laat de wedstrijden daadwerkelijk starten en eindigen. Hier worden dan de kantinetijden dan op aangepast.

  In uitzonderlijke gevallen kan het zijn een dat een wedstrijd tot na 15:00 duurt. Dan is het verzoek aan het betreffende thuisspelende team om de kantine-dienst af te lossen vanaf 15:00 uur. Dit verzoek zal dan via de coach/teamleider verlopen.

  We rekenen op jullie medewerking!

  We zullen het samen moeten doen als we allemaal van een kopje koffie willen genieten.

  De kantine word afgesloten door Wim Noteboom of Ruben van Romunde (kantinebeheerder).

  Met sportieve groet,
  Jeugdcommissie v.v. Zeevogels

  jeugdbestuur@zeevogels.nl