• Zeevogels en Covid

  Coronavirus en amateurvoetbal
  Na de versoepelingen per 25 september 2021 zijn dit de belangrijkste maatregelen voor het voetbal.

  Trainen en spelen van wedstrijden: alle voetballers mogen volledig trainen én wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen.

  Kleed- en doucheruimtes: deze mogen weer gebruikt worden. Wij verzoeken iedereen na gebruik de kleedkamer opgeruimd en zo schoon mogelijk achter te laten. In de kleedkamers en douches is nog wel de 1,5 meter van kracht. Daarom worden de senioren elftallen en JO19 in twee kleedkamers ingedeeld. Het kan daarom ook zijn dat er niet voor iedereen een kleedruimte beschikbaar is. Dit zal dan worden gecommuniceerd naar de betreffende teams door de wedstrijdsecretaris of is te vinden in de voetbal.nl app.

  Publiek: het is toegestaan publiek toe te laten op de accommodatie.

  Kantine en buitenterras: Voor sportkantines en terrassen, gelden dezelfde regels als voor de horeca; Uitzondering voor sportkantines: 

  Er is geen Coronatoegangsbewijs nodig: 

  • voor het gebruik van terrassen buiten en het afhalen van eten en drinken;
  • het nuttigen van afgehaald eten en drinken buiten het afgescheiden horeca gedeelte;

  Blijf de basisregels volgen tegen verspreiding van het coronavirus. Mensen kunnen elkaar nog steeds besmetten. Ook na vaccinatie. Blijf handen wassen en afstand houden. Bij klachten: blijf thuis en laat je snel testen. En zorg voor voldoende frisse lucht. Zo geven we corona geen kans.

  Wij leven binnen Zeevogels deze regels na en willen alle leden en toeschouwers met klem verzoeken dit állemaal te doen. Onze vrijwilligers willen graag dat het voor iedereen gezellig en veilig blijft, ook voor hen zelf. Dat lukt niet als zij mensen steeds op naleving van de regels aan moeten spreken.